Vegan Post #23 vegan babyvoeding, bacon & kaas

Hi lieve mensen! Het is tijd voor een nieuwe Vegan Post. In deze rubriek deel ik nieuwe vegan & duurzame producten. Veel eten deze keer: van vegan babyvoeding tot bacon en van vegan kaas tot burritos.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste vegan producten? Volg mij dan op Instagram! Ik deel ook veel tips en informatie voor kinderen en natuurlijk de lekkerste recepten.

Mama Deli levert ingevroren, verse maaltijden. Ik vind het ideaal om een aantal maaltijden in de vriezer te hebben. Zeker na een lange werkdag is dit super makkelijk! Maeve vindt niet alles lekker, maar de orzo en couscous zijn favoriet! Je koopt het o.a. bij Albert Heijn of via hun webshop

la vie vegan bacon

Liefde voor de verpakking van La Vie! Ik heb goede verhalen gehoord over deze vegan bacon. Ik heb het nog niet geprobeerd, maar het lijkt mij super lekker op bijvoorbeeld pannenkoeken en om een vegan pasta carbonara te maken. Je koopt het o.a. bij Albert Heijn, €3,49 voor de plantaardige bacon strips

arkive

Arkive heeft een hele mooie missie: zij redden duurzame beauty producten die anders worden weggegooid. Super zonde, want de houdbaarheid is altijd heel lang en de producten werken nog goed. Ze bieden fantastische merken aan zoals SMPL skincare (hun serum werkt heel goed) & IKA én ik heb nieuwe merken ontdekt zoals Asmi (dit gebruik ik nu iedere avond voor het slapen gaan), Revolution, Scandinavian Biolabs, Blokzeep en Unwaste. Je vindt de verschillende merken en producten in de webshop van Arkive.

kombucha

Deze limited edition kombucha van Batu is heel bijzonder: er zit namelijk goud in. Dit doet me denken aan de old school Gold Strike. Alleen is dit drankje wél lekker. €14,95 en je koopt het in de webshop.

vitaily supplementen

Al maanden slik ik de supplementen van Vitaily. De supps zijn handig verpakt in een bio afbreekbaar zakje en hier zit alles in wat je nodig hebt. Of je plantaardig eet of niet: supplementen nemen is geen overbodige luxe. Zeker omega 3, B12 en vitamine D zijn nodig voor iedereen. Mocht je Vitaily willen proberen: ik mag een kortingscode delen! Met ‘quirine10’ krijg je €10,- korting op een welkomst- of maandpakket. Je bestelt het via deze link.

vegan pesto

Costa Ligure brengt verschillende vegan pesto’s uit! Jeej, want vaak zit hier melk en/of parmezaan doorheen. Ik heb zowel de groene als rode pesto geprobeerd en helemaal goed gekeurd. Je koopt het bij Albert Heijn.

Annemarie borlind

Annemarie Börlind is een natuurlijk cosmeticamerk en heeft zowel skincare als make-up. Voor Valentijn kreeg ik een mooi pakketje met verschillende producten. De Rose Nature ruikt heerlijk en werkt heel verfrissend. Je vindt dit merk bij verschillende drogisterijen.

gerber

De potjes van Gerber zijn groot favoriet bij Maeve. Mijn kindje is nog geen hele goede eter en als ze mijn zelfgekookte maaltijden niks vindt (wat 9/10 het geval is), biedt Gerber de oplossing. Dit gaat er namelijk wel in. Je koopt Gerber o.a. bij Albert Heijn.

Simon Lévelt thee

Joppe en ik zijn groot fan van Simon Lévelt. De koffie hebben wij standaard in huis en drinken we verschillende ook de losse theeën (lapsang vinden wij het lekkerst!).

vegan kaas Willicroft

Een andere favoriet zijn de kazen van Willicroft. De Greek White is super lekker en ook de Italian Aged strooi ik graag over de pasta. Je vindt dit merk o.a. bij Ekoplaza.

sups

SUPS heb ik ontdekt net na mijn zwangerschap. Deze vegan supplementen zijn gericht op zwangeren en mama’s die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Je kunt zelf een bundel samenstellen gericht op jouw behoeften. Je bestelt dit via hun webshop.

Zonnatura

Zonnatura brengt twee nieuwe thee varianten uit: Energie en Immuun. Deze theeën zijn biologisch en bevatten natuurlijke vitamine C. Je koopt dit o.a. bij Albert Heijn.

Dit was ‘m voor deze keer! Inmiddels heb ik weer toffe, nieuwe producten ontvangen. Dit deel ik snel in de volgende Vegan Post. Wil je als eerste op de hoogte zijn en / of meer vegan food inspiratie willen? Volg mij dan op Instagram!

(Visited 437 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. dayvita 29 december 2023 at 05:31

    Wauw, jammer dat kambucha zo duur is wel een van de lekkerste drankjes die er is.

    Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *