Update van de Galápagos eilanden – Even offline

Hoi allemaal! Als je mijn Instagram volgt, dan weet je dat ik inmiddels op de Galápagos eilanden ben. Ja, ik besef het zelf ook niet helemaal en ik moet mezelf er af en toen aan herinneren dat ik hier echt ben. Want WAUW! Dit is zó’n bijzondere plek. Je struikelt letterlijk over de leguanen op het strand en de reuzenschildpadden en als je niet uitkijkt, zit je zo op een zeeleeuw. Te bizar voor woorden, maar ik als dierengek zit hier helemaal op mijn plek.

Het enige ‘nadeel’ is de slechte WiFi op de eilanden. Alleen al bovenstaande foto kostte mij twintig minuten om te importeren. Verder vertrekken Niels en ik vanavond (het is hier 7 uur vroeger) voor een paar dagen op een cruise. We gaan onder andere pinguïns, flamingo’s, blauwevoetgenten, haaien en meer bijzondere dieren zien. Kan iemand mij knijpen?! Dit betekent dat ik even offline ben en ga genieten van al het moois om mij heen.

Liefs,
Quirine

(Visited 83 times, 1 visits today)

2 Comments

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *