Colombia – Cartagena in foto’s

Na een aantal heerlijke dagen op een tropisch eiland, was het tijd voor een stad: Cartagena. Van meerdere reizigers heb ik gehoord dat dit een toeristische, maar erg leuke plek is. Vol met gekleurde muren, mooie gebouwen, lekker eten en goede koffie. Vooral in die laatste twee hadden Niels en ik erg zin in, want goede koffie was op Isla Fuerte ver te zoeken net zoals verse groenten. Cartagena is een plaatje en ik laat het je graag zien.

cartagena

cartagena

cartagena

Cartagena is een ontwikkelde stad vol met toeristen. Normaal gesproken hou ik daar niet zo van, maar op de één of andere manier heb ik er in Cartagena geen last van gehad. Ik vond het heerlijk om te struinen tussen de gezellige straatjes, fruitsapjes drinken en slapen in een goed (!) bed. Het enige nadeel aan deze plaats is het prijskaartje. Het heeft er zeker mee te maken dat wij in het hoogseizoen aan het reizen zijn, maar Cartagena is sowieso duurder dan elke andere plek in Colombia.

cartagena

cartagena

cartagena

cartagena

Cartagena barst van de marktjes én van de gekleurde muren. Daar moeten we natuurlijk gebruik van maken.

cartagena

cartagena

We bezochten het fort in Cartagena, alleen na 40 minuten hadden het wel gezien. Het was namelijk 35 graden en dat is eigenlijk te warm voor sightseeing. Tijd voor een terrasje in de schaduw. Erg vervelend allemaal :).

cartagena

cartagena

cartagena

cartagena

Isla Fuerte was heerlijk, alleen niet vegan friendly. Ik vond het fijn om weer in een stad te zijn, waar ik op mijn gemak vegan restaurants kon afstruinen.

cartagena

Spread the message! Deze VGN PWR tas is van Bazaar de Luxe.

Gister zijn we aangekomen in Quito, de hoofdstad van Ecuador. Voordat ik bij Ecuador aankom, heb ik nog een aantal blogs gepland staan over Colombia. Ik vind dit zo’n fijn land! Gelukkig komen wij aan het einde van onze reis nog terug, want we denken erover om de laatste week op een tropisch eiland af te sluiten. Voordat het zover is, hebben we nog vier maanden te gaan. Je kunt mij volgen tijdens mijn reis door Ecuador, Peru en Bolivia via mijn Facebook en Instagram.

(Visited 231 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Frederic 18 januari 2017 at 15:38

    Toffe foto’s! Veel plezier nog verder op je reis. 🙂

    Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *