Tweedehandswinkels in Keulen

Opzoek naar twee nieuwe eetkamerstoelen: dat was de missie van mij en Niels. We vinden het leuk om een mix van stoelen aan de eettafel te hebben en we waren opzoek naar tweedehands exemplaren. In ons huis staan veel spullen die wij hebben overgenomen en juist de combinatie van tweedehands en nieuw vind ik een leuke sfeer geven aan het interieur. Dus twee weken geleden gingen we op pad en bezochten we verschillende tweedehandswinkels. Of we ze gevonden hebben? Dat laat ik je zien!

ExquisitFröbelplatz 13
Deze zaak is niet groot, maar ze hebben super mooie spullen. Van kasten en fabriekslampen tot kleinere interieurspullen zoals vazen en wereldbollen. Ik vond het niet goedkoop: voor een stoel betaal je rond de €150,- en voor een tafel beginnen de prijzen vanaf €500,-. Als je niet zo’n groot budget heb, kun je hier in ieder geval genoeg inspiratie opdoen.

exquisit

exquisit

exquisit

exquisit

exquisit

Der Retrosalon Girlitzweg 28
Deze plek ligt in een buitenwijk van Keulen, maar een bezoek hier aan brengen is het zeker waard. Dit was mijn favoriete winkel en we zijn hier dan ook geslaagd! De prijs is wat gunstiger dan bij Exquisit: voor een stoel betaal je rond de €80,- en voor een eettafel rond de €400,-. Het liefst nam ik alles uit deze winkel mee. Wel handig om van te voren te pinnen want je kunt hier alleen met een Duitse pinpas betalen en in de omgeving zit geen pinautomaat. De vrouw die ons hielp was erg behulpzaam: omdat we geen contant geld hadden, kregen we het rekeningnummer mee zodat we het thuis konden overmaken. Wat een vertrouwen, zo lief!

derretrosalon

derretrosalon

derretrosalon

derretrosalon

derretrosalon

derretrosalonDé stoelen, zo blij mee! 

19 West Furniture – Girlitzweg 28
Deze tweedehands winkel vond ik per toeval, omdat ik bij Der Retrosalon even om de hoek ging kijken. Deze winkel geeft echt het gevoel alsof je in een schroot de pareltjes moet vinden.

19 west furniture

19 west furniture

19 west furniture

19 west furniture

Heb jij tweedehands spullen in huis staan?

(Visited 1.858 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *