Persoonlijke update – Ik heb een nieuwe baan!

Ik vond het tijd voor een persoonlijke update. Ik ben alweer bijna twee (!) maanden terug van mijn reis, ik begin in het ‘normale’ ritme te komen én *tromgeroffel* ik heb een nieuwe baan!

Back to reality

Sinds twee maanden ben ik terug in Nederland. Zo lang alweer! Ik ben terug verhuisd naar Amsterdam, ik heb mijn verjaardag gevierd, ik ben een weekend naar België geweest, ik ging op vakantie naar Griekenland (alsof het nog niet genoeg was) en ondertussen moest er nog gesolliciteerd worden. Niet durven dromen om zo snel een baan te vinden en dan ook eens precies wat ik graag wilde. Langzaam begin ik weer in het ritme te komen, al kan ik nog steeds genieten van de kleine dingen zoals water drinken uit de kraan, een schone badkamer, op de fiets overal naartoe en boodschappen halen op de markt. Zulke dagelijkse dingen waardeer ik extra sinds ik terug ben. Natuurlijk mis ik het vrije gevoel op reis, nieuwe plekken ontdekken en de natuur in Zuid-Amerika, maar stiekem vind ik Amsterdam in de zomer net zo leuk.

Nieuwe baan!

YAY! Ik ben súper blij want sinds twee weken werk ik als Content & Marketing Manager bij het merk Abbot Kinney’s. Ik wist eindelijk wat ik wilde: werken bij een bedrijf dat zich inzet voor een groene wereld door middel van plantaardige voeding. Abbot Kinney’s is zo’n bedrijf: hier wordt de meest heerlijke plant-based yoghurt en ijs gemaakt op basis van kokosmelk, amandelen en mango’s. Ik wilde hiervoor graag de online en offline communicatie verzorgen en tadá, hier is mijn functie! Alles is nog super nieuw natuurlijk, maar ik ben heel blij dat dit op mijn pad is gekomen.

Quirines.nl

Dat ik een baan heb, verandert in principe niks aan Quirines.nl. Ik blijf twee artikelen per week online plaatsen, alleen het wordt een stukje drukker 🙂 Iedere maand gaan de bezoekersaantallen omhoog en ik ben súper gemotiveerd om van mijn website een succes te maken. Het bedenken van onderwerpen, foto’s maken, in contact komen met nieuwe mensen, het schrijven van de artikelen; ik krijg hier zoveel energie van! Vooral als ik zie dat het goed wordt gelezen, dat het iets losmaakt en jullie reacties achterlaten.

Volgende reis?

‘Is de volgende reis alweer gepland?’, is een vraag die ik de afgelopen tijd vaak krijg. Om eerlijk te zijn: nee. Natuurlijk is mijn lijst eindeloos met plekken die ik graag wil bezoeken, maar op dit moment vind ik het goed om terug te zijn. Het is fijn om weer op één plaats te zijn (en niet voor de honderdste keer mijn backpack in- en uitpakken) en ik heb zin in de komende tijd: een nieuwe baan, mijn blog en genieten van de zomer in Amsterdam.

Vind je het leuk om mij te volgen? Nou, dat kan 😉 Via Instagram en Facebook

(Visited 370 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Merel 14 juli 2017 at 09:30

  Wat een toffe baan!! Gefeliciteerd 😀 wanneer mag je gaan beginnen?

  Reply
  1. Quirines 14 juli 2017 at 09:49

   Thanks Merel, ben er heel blij mee! Ik ben twee weken geleden begonnen:)

   Reply
 2. dionne 14 juli 2017 at 10:04

  Succes met je nieuwe baan!

  Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *