Ik & het vierde trimester e-book

Eindelijk kan ik het delen: ik heb een nieuw e-book geschreven! Ik & het vierde trimester is het e-book waar ik de afgelopen tijd met veel passie en plezier aan werk. En het leuke is: je kunt het nú pre-orderen met een fijne korting.

Het vierde trimester

Ik & het vierde trimester is een uitgebreid e-book dat jou helpt om de kraamtijd goed voor te bereiden. Het vierde trimester verdient namelijk net zoveel zorg, aandacht en liefde als de bevalling en andere drie trimesters van jouw zwangerschap. Het is een ontzettend speciale en waardevolle periode, waar je nog lang de vruchten van plukt als je dit inricht zoals jíj dat wilt. Dit heb ik persoonlijk zo ervaren en dat gun ik iedereen!

Tijdens de kraamweken komt er ontzettend veel op je af. Je moet herstellen, borstvoeding komt op gang, de hormonen gieren door je lichaam, de nachten zijn gebroken en je leert een totaal nieuw mensje kennen. Jouw hele wereld staat op z’n kop! Je kunt niet alles plannen, zo heeft de bevalling een grote invloed op de kraamtijd, maar je kunt je wel voorbereiden. Nadenken, verdiepen, inlezen en het uitspreken van jouw wensen en ideeën zorgen ervoor dat de kraamtijd jou minder overvalt en dat je weet wat jou te wachten staat.

Bestel hier Ik & het vierde trimester voor €9,95 tip €14,95
Ik geef je een kijkje in het e-book

Inhoud

Hoe bereid je het vierde trimester voor? Waar moet je over nadenken en hoe zorg je ervoor dat jouw grenzen worden bewaakt? Hoe zorg je goed voor jezelf? Ik geef tips, handvatten en inspiratie hoe je dit kunt aanpakken. Verder is er een hoofdstuk gewijd aan borstvoeding. Mocht je dit willen geven, dan leg ik in dit hoofdstuk uit hoe je de borstvoeding op gang kunt helpen.

Positieve kraamverhalen

Ter inspiratie en om jou een goed en realistisch beeld te geven van de kraamtijd, delen een aantal bekende mama’s hun positieve kraamverhaal. Hoe was hun voorbereiding? Wat is hun ultieme zelfcare tip? En wat zouden zij de volgende keer anders doen?

Voeding

Je hebt een topprestatie geleverd tijdens de zwangerschap en de bevalling. Naast het verzorgen van jouw baby, staat jouw herstel centraal tijdens het vierde trimester. Daar gaat alle energie naartoe! Daarom is goed eten en drinken van essentieel belang. In dit hoofdstuk vertel ik je hier alles over.

Recepten

  • Van ideale snacks tijdens de nacht tot heerlijke ontbijtjes en van verwarmende soepen tot dorstlessende drankjes: meer dan 35 heerlijke recepten voor een goed herstel. De gerechten zijn voedend, verwarmend & helend.
  • Batch cooking en meal preppen is super eenvoudig met deze recepten. Hiermee zorg je dat jouw vriezer vol ligt met heerlijk eten.
  • Geen moeilijke ingrediënten en makkelijk te maken. Ja, óok door jouw partner, familielid of kraamverzorgster
  • Handig en uitgebreid overzicht met producten die onmisbaar zijn in jouw voorraadkast

Ik & het vierde trimester kun je hier pre-orderen met een fijne korting. Verwachte lancering is september. Je bent de eerste die het e-book per mail krijgt toegestuurd! Tot die tijd lees je hier mijn positieve bevallingsverhaal. Hier vind je heerlijke vegan recepten.

Dagelijks houd ik je op de hoogte rondom alles over de vegan levensstijl en het moederschap via mijn Instagram. Leuk als je me volgt!

(Visited 384 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *