Hotspot in Amsterdam Oost: De Jonge Admiraal

Whoehoe! Ik woon nu, al zeg ik het zelf, in de leukste buurt van Amsterdam, namelijk in Oost! Naast dat het een fijne mengelmoes is van verschillende culturen, ik goedkoop boodschappen doe bij de Turkse supermarkt, stikt het ook nog eens van de leuke barretjes, koffietenten en restaurants. Ik ga nog een uitgebreide blog schrijven van leuke plekken, maar één kan ik jullie niet onthouden, namelijk De Jonge Admiraal. Wat hier zo leuk aan is en waarom jij hier zeker een keer langs moet gaan? Ik vertel het je!

De Jonge Admiraal is een kleurrijke tent met goede koffie, vintage fauteuils & banken en je vindt er genoeg spelletjes, kranten en tijdschriften. Doordat het is ingericht als een huiskamer, hangt er een relaxte sfeer. Wat ik zo leuk vind aan deze plek is dat geen één meubelstuk, koffiekopje of bordje hetzelfde is. Thuis zou ik dit nooit neerzetten, maar des te leuker vind ik het om naar plekken te gaan waar het totaal anders is. Naast dat er binnen genoeg ruimte is, hebben ze ook een ruim terras.

Het is geen haute cuisine wat De Jong Admiraal serveert, maar lekkere simpele broodjes en verschillende soorten taarten. Het is geen vegan of vegetarisch tentje, maar je vindt er wel genoeg opties. Voor ieder wat wils dus! De prijzen van de broodjes liggen tussen de €3,50 en de €4,50 (!) en voor een linzensoep betaal je  €5,00. Naast goede koffie (cappuccino met ongezoete sojamelk á €2,80) serveren ze er ook verschillende huisgemaakte limonades voor €2,50 en diverse alcohol. Kortom, voor de prijs hoef je zeker niet thuis te blijven.

dejongeadmiraal

dejongeadmiraal

dejongeadmiraal

dejongeadmiraal

dejongeadmiraalBroodje hummus met een kleine salade €4,00

dejongeadmiraal

dejongeadmiraal

Wat: De Jonge Admiraal
Waar: Javastraat 149
Openingstijden: Ma t/m zo van 08:00 tot 19:00

(Visited 1.007 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Kimberley 26 mei 2016 at 05:45

  Ziet er leuk uit. Kan niet wachten tot ik in Amsterdam woon!

  Reply
  1. quirinesmit 26 mei 2016 at 12:04

   Jaa, dan moet je echt hierheen gaan! Wanneer kom je naar Amsterdam?

   Reply
   1. Kimberley 27 mei 2016 at 22:52

    Over 3/4 weken ??

    Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *