Friday Favorites #1

De eerste blog over mijn favorieten. Ik ga deze rubriek niet wekelijks plaatsen, maar zo nu en dan deel ik producten waar ik blij van word en mijn lievelings momenten. Deze keer gaat het over de hereniging met mijn katjes, een boeklancering, een heel speciaal biertje, mijn favo snack én een vegan hotspot.

Favo moment – Skip & Felix weer terug

skip

Niels en ik zijn net verhuisd naar Amsterdam West. We hebben een heerlijk huisje gevonden met… een tuin! Skip en Felix waren al een aantal weken uit logeren bij mijn schoonouders, omdat ons oude huisje veel te klein voor hen was. Wat heerlijk dat ze nu naar buiten kunnen. Ik heb ze gemist en ik ben blij dat ze weer terug zijn.

Favo boek – Ontdekkingsreis naar een duurzame wereld

denieuweluxe

Afgelopen vrijdag was ik uitgenodigd voor de lancering van het boek Ontdekkingsreis naar een duurzame wereld van Annouk Post. In het boek introduceert de auteur mensen die haar inspireren; haar grote voorbeelden uit de mode, design, kunst, voeding en wetenschap. Het boek laat je op een andere manier kijken naar de manier waarop wij leven, eten, de kleding die we dragen en hoe wij communiceren. Annouk vertelt dat de nieuwe, betekenisvolle luxe bij jezelf begint. Het gaat niet alleen om de buitenkant, de status, maar om de luxe waar je gelukkig van wordt. Dit zijn keuzes die je maakt vanuit je hart en die niet alleen goed zijn voor jezelf, maar ook voor anderen.

Het boek is nu te koop bij de concept store Charlie + Mary in Amsterdam en vanaf 7 november is het boek te vinden in de boekhandel en bij bol.com. Prijs: €29,95.

Favo drankje – Pieperbeer

pieperbier

In de goodiebag van het persevent zat onder andere dit biertje. Dit speciale bier is gemaakt van.. aardappels! In het drankje zitten geredde aardappels dat anders verspild zouden zijn. Alleen al in Nederland haalt jaarlijks 340 miljoen aardappels ons bord niet. Ik vind zulke initiatieven zo tof! Een deel van de mout is vervangen door aardappels en door deze neutrale smaak komt de hopsmaak sterker naar voren. Ik moet het biertje nog testen, maar ik ben nu al fan.

Favo snack – The Pumpkin van Rude Health

rudehealth

Ik vind Rude Health sowieso een geweldig merk, maar deze repen in de smaak pompoen zijn to die for. De bars bestaan uit natuurlijke ingrediënten en ze vullen goed. The Pumpkin bestaat uit dadels, cashewnoten, pompoenpitten, appel, kaneel en gember. Lekkere herfst smaken.

Favo hotspot – Meatless District

meatlessdistricteten

Afgelopen zondag nam Niels mij mee uitlunchen en we gingen naar Meatless District. We hebben enorm lekker gegeten, de porties zijn groot, het is betaalbaar én het interieur is tof. Je leest hier een uitgebreide review.

Jeej het weekend staat voor de deur. Vanavond en morgen staan in het teken van ADE, yes! Wat zijn jouw weekendplannen?

(Visited 127 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *