Colombia – Palomino in foto’s

Ik had één wens voor het einde van mijn reis; ik wilde graag eindigen op het strand. En, dat is gelukt! Palomino werd de bestemming en we hadden geen betere keuze kunnen maken. Er hangt een relaxte sfeer in deze plaats, het hostel waar wij sliepen was een winnaar, het strand was leeg en we hebben alleen maar lekker gegeten. Dit is het allerlaatste fotoverslag van mijn reis door Zuid-Amerika en ik laat je graag zien hoe de laatste paar dagen waren.

Vanaf La Paz vlogen we naar Bogotá en daar vlogen we door naar Santa Marta. We bleven een nachtje slapen in Santa Marta en de volgende dag reden we in 2,5 uur naar Palomino. Vijf maanden geleden reisden we door Colombia alleen dat was tijdens het hoogseizoen. Wat een groot contrast met nu: het is ontzettend rustig en het strand hadden we voor onszelf. Hele dagen hebben we alleen maar gelegen op het strand, gezwommen in de zee en mango smoothies gedronken.

palomino

palomino

DSC_0662

We sliepen bij een té leuk hostel; Casa Semilla. Een klein paradijsje met een grote tuin, veel plekken om te chillen, een vegan ontbijt en we hadden een fijne, ruime kamer. Dit hostel ligt op tien minuten lopen van het strand.

palomino

palomino

palomino

Vegan eten in Palomino

In de vier dagen dat we hier waren, zijn we gaan eten bij twee eettentjes. Oeps! Maar ter verdediging: het eten was zó ongelofelijk lekker dat ik letterlijk de hele kaart wilde testen. Van dezelfde eigenaren als ons hostel, Casa Semilla, is Los 7 Mares. De burgers (met vegan kaas) zijn ongelofelijk lekker, net als de verschillende salades en de guacamole met pitabrood.

palomino

Het andere favoriete restaurant hoort bij het resort La Sirena. De keuken is volledig vegetarisch met veel vegan opties. De pompoensoep heb ik drie keer gegeten en verder zijn de smoothies, salades, vegan ceviche en de falafel ook een aanrader. Ja, eigenlijk alles wat er op het menu staat.

palomino

Dit was het dan! De reis door Zuid-Amerika zit erop. Ik besef het nog niet helemaal en dat gaat vast nog even duren. Ik kijk met zo’n fijn gevoel terug op de afgelopen tijd. De avonturen die ik heb meegemaakt, de tientallen dieren die ik heb gezien en nog veel meer. Ik hoop dat je het leuk vond om de fotoverslagen te lezen en dat je zo een beetje mee kon gaan met mij. Bedankt voor alle bezoekjes die je aan Quirines.nl hebt gebracht en hopelijk kom je nog vaak terug. Je kunt mij ook volgen via Facebook en Instagram. Liefs!

(Visited 470 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Merel 17 mei 2017 at 08:40

  Wat een fijne foto’s weer! Die hangmat-foto is echt te gek! Colombia staat ook nog echt op mijn to-go lijstje. Helaas zit je reis er op, en ook voor mij die met je prachtige foto’s een klein beetje mee mocht op reis 🙂

  Reply
  1. Quirines 23 mei 2017 at 21:38

   Colombia is zo’n aanrader, je gaat het daar fantastisch vinden 🙂 En leuk dat je hebt meegelezen.. Ik vind het weer tof dat jij ook naar de Galapagos bent geweest, kan ik het toch met iemand delen deze bijzondere plek <3

   Reply
 2. Janna 23 februari 2018 at 16:56

  Via via ben ik net op je blog terecht gekomen en wauw, wat een toffe blog! Ik ga van de zomer naar Colombia, dus ik ben heel blij met alle artikelen die je hierover hebt geschreven. Ik twijfelde nog of we naar Palomino zouden reizen, maar ik geloof dat mijn twijfel voorbij is… Wat een plaatje!

  Reply
  1. Quirines 6 maart 2018 at 08:44

   Wat een leuk compliment, dankjewel! En wat een fijn vooruitzicht… Palomino is <33333 Mocht je nog extra info over willen, let me know!

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *