Vegan hotspot in Amsterdam: T’s Teabar

T’s Teabar is niet nieuw, maar ik was er nooit geweest. Ik kreeg een paar keer te horen dat ik écht deze spot moest bezoeken. Wie ben ik om daar niet naar te luisteren? Ook heel fijn: T’s zit op loopafstand van mijn huis, dus redenen genoeg om langs te gaan.

Ik ben al een paar dagen niet fit, maar van alleen op de bankhangen werd het niet beter. Ik had (nieuwe) energie nodig, dus ik vond dat ik de deur uit moest. Op bezoek bij T’s: theetjes drinken terwijl ik wat ging werken.

t's teabar recensie

Zodra ik mij had geïnstalleerd, merkte ik meteen dat dit een goede werkspot is. De sfeer is gemoedelijk, het is ruim (ondanks de giga bar in het midden) en door de combinatie van warme kleuren van het interieur voelt het huiselijk aan. Wat meteen opvalt bij binnenkomst zijn de grote koperen potten waar losse theebladeren inzitten. Zo.Veel.Keuze! Ik gaf aan dat ik mij niet zo goed voelde en niet veel cafeïne wilde drinken. Mij werden verschillende theeën geadviseerd en stuk voor stuk roken zij heerlijk.

t's teabar loose leafThee, thee en nog eens thee

Van tientallen soorten losse thee tot kombucha op de tap (!) en van ice tea tot chia thee: alles is aanwezig. Uiteraard ook lekkere snacks. Niet alles is vegan, maar de opties zijn er wel. Net zoals glutenvrij. Deze onderstaande taartjes zijn vegan proof!

snacks t's teabar

t's teabar reviewHome is where the wifi is 😉 (werkte snel trouwens, niet geheel onbelangrijk). Op de achtergrond zie je de kombucha tappen.

t's teabar hotspotIk ging voor de matcha no cheesecake, zo lekker! Oh en de thee wordt geserveerd in wijnglazen.

t's teabar amsterdam

t's teabar vegan hotspot

Jep, ik vind T’s een leuke afwisseling tussen alle koffiebarretjes. Ik wil dan ook snel de matcha latte en de andere vegan taartjes proberen.

T’s Teabar
Waar: Jan Evertsenstraat 89H
Openingstijden: Ma t/m do 08:00 – 19:00. Za & zo 09:00 – 19:00.

En, ben jij bij T’s geweest? Of wil je hier binnenkort naartoe? Let me know hieronder of via Facebook  & Instagram. Fijne zaterdag! <3

(Visited 968 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *