Mijn favoriete vegan YouTubers

Yayy weekend! Een beter excuus heb je niet nodig om YouTube af te struinen, opzoek naar de leukste video’s. Het liefst ‘verspil’ ik mijn tijd niet aan random vlogs, maar aan video’s waar ik iets van leer. Dan voel ik mij íets minder schuldig wanneer ik een hele avond op YouTube heb doorgebracht. Daarom leek het mij leuk om mijn top 5 favoriete vegan YouTubers te delen. Ken jij hen al?

Pick Up Limes

Sadia is het gezicht achter Pick Up Limes. Ze komt oorspronkelijk uit Canada, maar woont in Nederland. Niet alleen haar blog vind ik prachtig, haar video’s ook. Sadia heeft een rustige, zachte stem en komt super zen over in haar video’s. De onderwerpen varieren van gezonde vegan recepten tot een gids hoe je kunt beginnen met minimalistisch leven.

Stephanie Broek

Stephanie werkt als Fashion Editor voor Glamour en vlogt voor dit kanaal. Ik volg Stephanie al een tijdje en laatst heb ik haar ontmoet toen ik bij Glamour was. In het echt is zij net zo leuk! Naast een wekelijkse vlog, plaatst ze soms eetdagboekjes en je krijgt een kijkje achter de schermen bij Glamour.

Hot for Food

Dit kanaal komt van de superbekende blog Hot for Food. Het brein hierachter is Lauren en zij kan waanzinnig koken. Serieus, al haar foto’s en video’s laten mij watertanden. Het YouTube-kanaal bestaat dus uit kookvideo’s en het leuke vind ik, is dat de recepten niet heel ingewikkeld zijn. Naast Hot for Food heeft Lauren ook een persoonlijk kanaal (youtube/laurentoyota).

Sarah Lemkus

Sarah is een jonge mama die in Nieuw-Zeeland woont met haar gezin. Op haar kanaal vind je video’s over hoe zij haar gezin plant-based opvoedt, maar ook reisvideo’s en vlogs komen voorbij.

Jenny Mustard

Geïnteresseerd in het veganisme én minimalisme? Dan is Jenny Mustard een must-follow. The girl without eyebrows (ja, echt!) komt uit Zweden maar woont in Berlijn. Jenny geeft veel tips & tricks hoe je zo minimalistisch mogelijk kunt leven. Ook maakt ze video’s over meer diepgaande onderwerpen zoals hoe je gelukkig kunt zijn met jouw eigen lichaam.

Dit zijn mijn favoriete vegan YouTubers. Ik ben benieuwd wie jij volgt, laat het hieronder weten! Dat kan natuurlijk ook via Facebook of Instagram

(Visited 1.085 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *