Gelukslijstje 20/02/2017

Het is weer tijd voor een gelukslijstje. De laatste heb ik geschreven voor mijn reis (die kun je hier teruglezen) en inmiddels heb ik weer een heleboel nieuwe geluksmomentjes verzameld. Zó belangrijk om hier regelmatig bij stil te staan. Wat maakt jou blij op dit moment?

Dat Niels en ik pas bijna op de helft van onze reis zijn ♥ De Galápagos ♥ Vegan hotspots afstruinen ♥ Soms foto’s doorgestuurd krijgen van Skip & Felix, ik mis ze zo! ♥ Skypen met vrienden en familie ♥ Mijn blog ♥ Dat het bijna tijd is voor zes weken vrijwilligerswerk: wilde dieren verzorgen in het Amazonegebied ♥ De winter overslaan ♥ Na een lange, vermoeiende busreis een warme douche nemen ♥ Boeken lezen ♥ Vegan ceviche ♥ Een koffietent waar ze cappuccino met sojamelk serveren ♥ Mijn mooie ring uit Vilcabamba, gekregen van Niels ♥ Nieuwe mensen ontmoeten ♥ Snorkelen met de GoPro ♥ Mango’s ♥ Mijn Instagram feed; alleen maar happy vibes ♥ Het vooruitzicht om weer naar ons huisje in Amsterdam te gaan ♥ Over een paar dagen Machu Picchu bezoeken ♥ Door hoge golven zwemmen ♥ Vegan cheesecake ♥ Paragliden over Medellín ♥ Een goed bed ♥ Een bungalow op het strand ♥ Knuffelen met straat kittens ♥ Een uitgebreid ontbijtbuffet ♥ Nieuwe (reis) plannen met Niels maken

Waar word jij op dit moment gelukkig van? Echt, een opschrijven hiervan geeft je zo’n goede boost 🙂 Op dit moment ben ik in Peru, in Cusco om precies te zijn en dat betekent dat ik bijna de Machu Picchu ga bezoeken! Je kunt mij volgen via mijn Facebook en Instagram.

(Visited 99 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *