Gelukslijstje 01/07/2017

Een mooie datum voor een gelukslijstje, of niet? Mijn laatste gelukslijstje schreef ik tijdens mijn reis (mocht je het leuk vinden, dan kun je dat hier teruglezen) en inmiddels ben ik anderhalve maand weer in Nederland. Overbodig om te zeggen dat het belangrijk is om regelmatig stil te staan bij wat allemaal goed gaat in het leven. Op dit moment word ik heel erg blij van de volgende dingen:

Hoewel ik nog nageniet van Zuid-Amerika ben ik blij om weer in m’n eigen huisje in Amsterdam te zijn ♥ Herenigd met Skip & Felix ♥ Dat ik maandag aan een nieuwe baan begin (daarover later meer!) ♥ Een weekje vakantie vieren in Griekenland met mijn ouders en broertje ♥ Dat plantaardig eten in Griekenland niet zo lastig is ♥ Onze tuin die langzaam vorm begint te krijgen ♥ Koken in mijn eigen keukentje ♥ Vegan sushibowl ♥ Hardlopen ♥ Dat steeds meer mensen in mijn omgeving minder dierlijke producten eten ♥ Het gemak om mijn vrienden weer te zien ♥ Dates met Niels ♥ Boodschappen doen op Ten Katemarkt ♥ Fietsen door Amsterdam ♥ Vegan Birkenstocks ♥ Saté gemaakt van tempeh ♥ De planten in ons huisje ♥ Meer met mindfulness bezig te zijn ♥ Mijn rubriek ‘Een kijkje in de keuken van..’ waar ik inspirerende vegans interview ♥ Palmbomen ♥ Weekendje Mechelen ♥ De kleur turquoise ♥ Het merk Matt & Nat, twee tassen in m’n bezit en nog laannnng niet klaar ♥ De geur van koffie ♥ Het gevoel dat ik een nieuwe start heb gemaakt ♥

Waar word jij op dit moment gelukkig van? Ik ben benieuwd! Sinds gister ben ik weer terug uit Griekenland en het ‘normale’ leven gaat vanaf maandag beginnen.. Spannend en ik kijk er erg naar uit! Je kunt mij volgen via mijn Facebook en Instagram.

(Visited 131 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *