Mijn vegan tosti bij Happy Tosti – Kom je proeven?

Hey you! Ik heb iets heel leuks om te delen. Speciaal voor de Nationale Week Zonder Vlees bedacht ik een vegan tosti die wordt geserveerd bij Happy Tosti in Amsterdam. Van 11 tot 17 maart staat de tosti Vegan Italia op de menukaart. Ik vind dit zo cool! En dat niet alleen, ik mag met acht van jullie gaan lunchen bij Happy Tosti. 

Ik hou van tosti’s en ik eet dat een paar keer per week. Het verveelt nooit, want je kunt eindeloos variëren met de ingrediënten. Ja, ook zonder vlees en kaas! Soms eet ik een tosti met vegan kaas, maar het smaakt net zo lekker zonder. Als tosti-fan vond ik het daarom tof om een vegan tosti te bedenken voor Happy Tosti.

Nationale Week Zonder Vlees

Ik werd hiervoor gevraagd omdat van 11 tot 17 maart de Nationale Week zonder Vlees is. In deze week roept deze stichting op om een week lang geen vlees (en vis) te eten en in plaats daarvan de lekkere mogelijkheden van de plantaardige keuken te ontdekken. Voor mij is het normaal om geen vlees te eten, maar ik kan mij nog goed herinneren dat ik dacht dat het lastig was om dit te laten staan. Daarom vind ik het een mooi initiatief om Nederland bewust te maken van de positieve impact van minder vlees eten. Vooral omdat je zoveel tips en ideeën krijgt hoe je dit kunt aanpakken. Het is namelijk super makkelijk en lekker om vlees en vis te laten staan, maar je moet wel weten hóe.

The Vegan Effect x Happy Tosti

Als onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees vindt de Vegetarische Restaurantweek plaats. Dit maakt het meteen makkelijk om ergens lekker te eten zonder dat je in de stress schiet of er iets vegetarisch op de menukaart staat. Ook Happy Tosti doet mee! Aan mij de eer om voor dit lunchtentje een vegan tosti te ontwikkelen die een week op de kaart staat. Heel leuk dat mensen nu ‘mijn’ tosti gaan eten en omdat ik op deze manier kan laten zien dat je niks hoef te missen qua smaak en beleving. De tosti eet Vegan Italia en is geïnspireerd op, jawel, Italië. Denk aan vegan ham van Quorn, gegrilde courgette, hummus en zongedroogde tomaten…

vegan tosti

Kom je mijn tosti proeven?

Nu komt het allerleukste: ik mag met acht van jullie deze tosti gaan eten bij Happy Tosti. Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten. En wat is nou een betere manier om elkaar te leren kennen op een toffe locatie met lekker eten en drinken? Precies! 😉 Op 17 maart om 15:00 zijn we bij de vestiging in Amsterdam welkom.

happy tosti amsterdamHappy Tosti in Amsterdam

Wil je hierbij zijn? Laat het hieronder in de comments weten. Zaterdag kies ik de winnaars uit. 🙂 

Gefeliciteerd Sophia, Marselina, Anneloes en Tanja! Super leuk, jullie zijn erbij! De andere vier winnaars zijn via mijn Insta bekend gemaakt. 

(Visited 1.204 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Jeroen Bakker 5 maart 2019 at 08:55

  Tosti.
  What else?

  Reply
 2. Jan Willem van der Werf 5 maart 2019 at 12:39

  “Once you start down the Tosti, forever will it dominate your destiny, consume you it will.”

  Reply
 3. sophia 5 maart 2019 at 13:24

  lijkt me super gezellig!

  Reply
 4. Marselina 5 maart 2019 at 18:15

  T.O.S.T.I.

  I got all my sisters with me!

  Reply
 5. Tanja 5 maart 2019 at 21:34

  Klinkt heel lekker! Als ik hem kan proberen heb ik straks misschien wel een nieuwe variatie tosti die ik thuis kan maken. 🙂

  Reply
 6. Urban Archer 6 maart 2019 at 01:49

  Ja lijkt me super leuk, heel benieuwd!

  Reply
 7. Urban 6 maart 2019 at 01:57

  Ja Tosti leuk, ben heel benieuwd! ?

  Reply
 8. Anneloes 11 maart 2019 at 12:02

  Heeel erg leuk!

  Als een echte brood liefhebber zou ik heel graag deze actie willen winnen! uiteraard ook om nieuwe vegans te ontmoeten!

  Ben benieuwd

  Reply
 9. Angel 11 maart 2019 at 12:19

  Ik ben veel te laat, maar het lijkt mij alsnog leuk om erbij te zijn!!

  Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *