Disclaimer

Hoi, welkom op deze ietwat saaie -maar belangrijke- pagina van The Vegan Effect. Ik vertel wat mijn disclaimer is, hoe ik omga met het eigendom van deze website en wat advertorials en reviews zijn.

Disclaimer

The Vegan Effect wordt met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat artikelen feitelijke onjuistheden bevatten. Kom je een foutje weten? Laat het mij dan weten, zodat ik het artikel kan verbeteren. The Vegan Effect is niet aansprakelijk voor het gebruik of de gevolgen van toepassing van informatie (zoals recepten) op deze website.

Copyright

Foto’s en teksten zijn gemaakt door mij en daarom is het niet de bedoeling om zonder toestemming blogs, recepten of beeldmateriaal over te nemen. Heb je interesse om een artikel over te nemen of wil je het delen? Dat kan! Zet er dan wel duidelijk een link naar mijn website bij en stuur een berichtje naar quirine@theveganeffect.nl.

Advertorials

The Vegan Effect is gratis voor jou en dat wil ik graag zo houden. Om dit voor elkaar te krijgen, werk ik soms samen met bedrijven. Een advertorial is een door mij geschreven blog waar een merk voor betaald. Dit verandert echter niets aan mijn mening over een product of dienst. Ik plaats NOOIT iets waar ik niet achtersta. Ik ben kieskeurig met de bedrijven waarmee ik samenwerk en het moet goed aansluiten bij de visie van The Vegan Effect. Onderaan het artikel staat, in het geval van een advertorial, altijd vermeld dat het om een betaalde samenwerking gaat.

Reviews

Een review van een product of dienst is een door mijn geschreven blog. Ik krijg regelmatig producten toegestuurd om te testen. Denk hierbij aan voedingsmiddelen, verzorgingsproducten, kleding, (kook)boeken of ik word ergens voor uitgenodigd. Daarnaast koop ik zelf veel voor mijn blog. Als een bedrijf mij iets toestuurt of ergens voor uitnodigt is dat geen garantie dat ik daarover schrijf. Tenzij daarover afspraken zijn gemaakt en dat zie je terug in het artikel of op social media. Denk hierbij aan #theveganeffectcollab of #uitgenodigd.

Als het product of dienst mij goed bevalt en het past bij The Vegan Effect, besteed ik daar aandacht aan op mijn blog of op mijn social media kanalen. Ik waardeer het enorm dat ik vaak iets gratis krijgt, maar dat betekent niet dat ik daar altijd positief over ben. Ik wil jou geen producten aansmeren waar ik niet achtersta. Als ik iets niet goed vind, kies ik er soms voor om er niet over te schrijven, dan dat ik het online afbrand.

(Visited 378 times, 1 visits today)