Contact

contact The Vegan Effect

Leuk dat je contact zoekt! Hier vind je de mogelijkheden om mij te bereiken.

Voor ideeën, vragen of opmerkingen

Heb jij een vraag, een idee of kom je gewoon graag in contact? Stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.

Perspakket opsturen

Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe vegan en duurzame producten. Wel goed om te weten: het opsturen van producten is vrijblijvend. Ik kan geen garantie geven of ik over het product schrijf of dat ik het deel op social media, tenzij we dat hebben afgesproken. Ik beoordeel de producten altijd naar eerlijkheid. Voor meer informatie verwijs ik je door naar mijn disclaimer. Stuur mij een mail naar quirine@theveganeffect.nl voor het opvragen van mijn adresgegevens. Ook voor het toesturen van een persbericht kun je dit e-mailadres gebruiken.

Advertorial op The Vegan Effect

Past jouw bedrijf, product of dienst goed bij The Vegan Effect? Dan ga ik graag een samenwerking aan. Ik kan bijvoorbeeld een artikel te schrijven over het product of ik deel het via social media zodat het onder de aandacht komt bij mijn volgers. Wil je meer weten of heb je een leuk voorstel? Stuur mij een mail naar quirine@theveganeffect.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Overige samenwerkingen

Ook op een andere manieren werk ik graag samen. Zo vind ik het leuk om interviews en lezingen te geven. Neem contact op door een mail te sturen quirine@theveganeffect.nl of vul onderstaand contactformulier in.

VOLG MIJ OP:

(Visited 734 times, 1 visits today)